Egy ingatlanos tollából

profteam-ingatlan

profteam-ingatlan

Heti lakásnéző: Lakás a bulinegyedben

2019. április 22. - holloz

ELADÓ a Király utcához nagyon közel, a dinamikusan fejlődő Akácfa utcában egy 67nm-es, 2 szobás, közepes állapotú, 3. emeleti, csendes, udvarra néző lakás.

akacfa_u_59_1.jpg

Az ingatlan egy 1906-ban, szecessziós stílusban, épült házban található. Tervezője Fodor Gyula, aki a legeslegszebb szecessziós bérházakat jegyezte Pesten, ugyanaz az építész, aki később az Ernst Lajos által alapított Ernst Múzeumot is tervezte. A hagyományos pesti bérházaknál tágasabb, levegősebb a térformálás, így az udvari lakásokba is több napfény jut. Ez a megoldás jellemző Fodor Gyula munkáira.
A térformálásnak és a dél-nyugati fekvésnek köszönhetően az előszoba, konyha és fürdő rendkívül világos, napfényes.

akacfa_u_59_14.jpg

akacfa_u_59_16.jpg

akacfa_u_59_15.jpg

Belépve az előszobából balra nyílik a konyha, ahol eredetileg volt a lakásnak egy másik bejárata, jobbra pedig a fürdőszoba található, a fürdő mellett van egy kis kamra, amely egy kis légudvarra néz. Szemben helyezkedik el a galériás nappali, ahonnan nyílik a 2. szoba.

Az ingatlanban kisebb-nagyobb felújítás után egy minőségi, gyönyörű életteret alakíthatunk ki, amit nem csak saját lakásként használhatunk, hanem befektetés szempontjából is egy nagyon jó választás.

A lakáshoz tartozik a pincében egy saját zárható tároló.

A tömegközlekedést nézve a Király utca, Andrássy út, Oktogon, körút közelsége miatt, sok lehetőségünk van az utazásra (földalatti, trolibusz, 4-6-os villamos).

Az épülettel szemben egy parkoló ház található, ahol lehetőség van kedvező áron havi bérletet vásárolni.

Belmagasság: 3,8 méter
Közös költség: 11.800Ft/hó
Ára: 42.700.000Ft

Cím: VII. kerület Akácfa utca 59.

Holló Zoltán

A bejegyzés trackback címe:

https://profingatlan.blog.hu/api/trackback/id/tr8514779122

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása