Egy ingatlanos tollából

profteam-ingatlan

profteam-ingatlan

Heti lakásnéző: Találtunk egy ékszerdobozt Óbudán

2019. május 05. - holloz

Testvérhegyen az erdő mellett a Csengőbojt utcában ELADÓ egy 190m2-es, 4 szobás, 2 fürdőszobás, újszerű, 100m2-es terasszal és hozzátartozó tetőterasszal rendelkező panorámás lakás.

img_3627.JPG

 

Az ingatlan a 2012-ben átadott Testvérhegy Lakóparkban található, mely a mai napig is nagy népszerűségnek örvend az egyedi és korszerű építkezésnek köszönhetően. Az építtetők nem voltak rákényszerítve arra, hogy egy szűk helyen építkezzenek, így az épületeket nem kellett úgy kialakítani, hogy zavarják egymás életterét az ott élők és a belső részt is nyugodtan nevezhetjük inkább parknak, mint udvarnak.

 A lakás az épület 3. emeletén van, így abban a szerencsés helyzetben van, a legtöbb lakáshoz képest, hogy tartozik hozzá egy saját használatú 200m2-es tetőterasz, a lakás mellett körbe futó 100m2-es terasz mellett.

Mivel az ingatlan az épület végén van, így három irányba is panoráma tárul a szemünk elé és a körbe futó teraszra, szinte minden helyiségből kijuthatunk.

A tulajdonosok precizitásuk és maximalizmusuknak köszönhetően, mindenképpen egy tökéletes álomotthonban szerettek volna élni, ami végül sikerült is nekik. Az ingatlanban található anyagok kiválasztásánál a design mellett a minőség volt a legfontosabb szempont (a burkoló anyagok, a parketta, a beépített bútorok) hiszen, ha jó anyagokkal vesszük körbe magunkat, akkor hosszú évekig élvezhetjük otthonunk tökéletességét.

img_3617.JPG

img_3619.JPG

img_3621.JPG

A lakás a fekvésének és a sok üvegfelületnek köszönhetően rendkívül napfényes, világos.

A kényelemről klíma és a rengeteg beépített szekrény, míg a biztonságról riasztó gondoskodik.

img_3622.JPG

img_3625.JPG

img_3628.JPG

 Az ingatlanhoz lehetőség van 2db parkolóhelyet bérelni a mélygarázsban.

 A környék közlekedése nagyon jó, a közelben óvoda, iskola (British School) és bevásárlási lehetőségek vannak, a belváros is 20 perc alatt elérhető.

 Fűtés: házközponti egyedi mérővel-padlófűtés

 Ára: 185.000.000Ft

 Telefon: +36-30-249-5700

 Holló Zoltán

A bejegyzés trackback címe:

https://profingatlan.blog.hu/api/trackback/id/tr2714809378

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása