Egy ingatlanos tollából

profteam-ingatlan

profteam-ingatlan

Heti lakásnéző: Csengery utcai kislakás

2019. július 15. - holloz

Eladó a VII.kerület Csengery utcában, közel az Almássy térhez, egy 60nm-es, 1+1 szobás, utcára néző, felújított, csendes, 2.emeleti lakás.

csengery_u_6_12.jpg

A századfordulóban épült házat, a jó közös képviseletnek és az ott lakóknak köszönhetően folyamatosan karbantartják, így az elmúlt időkben is folyamatos állagmegóvási munkákat csináltak.

csengery_u_6_19.jpg

A lakás 2015-ben lett teljesen felújítva, melynek keretén belül megújult az elektromos hálózat, a víz-csatorna rendszer, felújították a nyílászárókat, a parkettát-járólapot, felszereltek egy új modern konvektort és kapott egy teljes festést a lakás. Majd idén tavasszal egy újabb esztétikai felújítást csináltattak a tulajdonosok.
A tulajdonosok precizitásának és szeretetüknek köszönhetően, mindig nagy gondot fordítottak arra, hogy minden felújítás megfelelő és minőségi legyen.

csengery_u_6_15.jpg

csengery_u_6_3.jpg

A 4-6-os villamos, az Oktogon és a Blaha Lujza tér közelsége miatt a közlekedés ideális, hiszen így könnyedén eljuthatunk a városon belül bárhova.

Az ingatlan per-, teher- és igénymentes!

Belmagasság: 3,2 méter
Közös költség: 12.500Ft/hó
Ára: 54.800.000Ft

Holló Zoltán (+36-30-249-5700)

A bejegyzés trackback címe:

https://profingatlan.blog.hu/api/trackback/id/tr2314947538

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása