Egy ingatlanos tollából

profteam-ingatlan

profteam-ingatlan

Dupla erkély, panorámával!!!

2021. július 12. - holloz

A XII. kerületben ELADÓ egy 123m²-es, 4 szobás, 2 fürdőszobás, 2 erkélyes, panorámás, napfényes, 3.emeleti lakás.

alkotas_u_13_28.jpg

Az épület 1929-ben épült és a nagyon egyedi szobrai, illetve a sokszínű stílus jegyei mellett a ház lakóközössége is igen különleges, az összetartozásuk és a közvetlenségüknek köszönhetően.

 

Az ingatlan 2014-ben egy teljes felújításon és megújuláson esett át, hiszen a villany- és vízhálózat korszerűsítése, a parketta, az új hangszigetelt nyílászárók mellett egy 2. fürdőszobát is kialakítottak a tulajdonosok. Mivel maguknak csinálták és nem befektetésnek, így nem csak a felújítás minőségére, de a felhasznált anyagokra is nagy hangsúlyt fektettek.

alkotas_u_13_6.jpg

alkotas_u_13_4.jpg

alkotas_u_13_2.jpg

A lakás ideális kiscsaládnak, akik majd egyszer bővülni szeretnének vagy nagycsaládosoknak, akik már többen vannak, de befektetésnek is remek választás, hiszen az ilyen méretű, elosztású és felszereltségű lakásokat ezen a környéken nagyon keresik.

alkotas_u_13_14.jpg

A környék tömegközlekedése komfortos, hiszen a metrón kívül, több villamos, illetve busz közlekedik a ház közvetlen közelében.

 

Belmagasság: 3méter

Közös költség: 43.000.-Ft/hó (fűtéssel együtt)

Ára: 99.990.000.-Ft

A bejegyzés trackback címe:

https://profingatlan.blog.hu/api/trackback/id/tr1816624716

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása