Egy ingatlanos tollából

profteam-ingatlan

profteam-ingatlan

Heti lakás(ház)néző: Érdekes ez az Érd

2019. november 04. - holloz

Most egy kedves ismerősöm ismerőse kért meg, hogy foglalkozzunk az Érden található házukkal. Szerintem már sok éve nem voltam Érden, de az nagyon meglepett, hogy mennyire hangulatos és barátságos egy város, így örömmel fogadtuk a felkérést.

Érd központjától 10 perc sétára, kellemes családi házas környezetben eladásra kínálunk egy 240 nm-es 5 szobás ingatlant!

erd_liszt_ferenc_u_1_25.jpg

700 nm-es telek tartozik az ingatlanhoz, itt az ősfás kertben lehetőség van akár medence kialakítására is ha igény van rá. 

erd_liszt_ferenc_u_1_21.jpg

A földszinti részen a tágas, napfényes nappali és étkező+konyha lett kialakítva, de itt található a mosdó és a fürdőszoba is. 
Az étkezőből egy tágas teraszra léphetünk, ahonnét a kertünk látványába gyönyörködhetünk.

Az emeleten a kellemes és ugyancsak napfényes hálószobák kaptak helyett. 
Az előtérből a beépített tetőteret érhetjük el, ahol külön lakrész lett kialakítva. Az ingatlan belsőleg felújítandó, de a bontható falaknak köszönhetően, akár két lakás kialakítására is lehetőség van. A nyílászárók újak és hőszigeteltek, a ház is megkapta kívülről a hőszigetelt vakolatot. 

erd_liszt_ferenc_u_1_1.jpg

Mélygarázs tartozik a ingatlanhoz, de kialakítható több parkoló is a kerten belül.
A ház fűtését vegyes- tüzelésű kazán adja, a meleg-vizet bojler biztosítja, de az ipari áram is bevezetésre került.

Ára: 61.900.000Ft

Holló Zoltán

 

A bejegyzés trackback címe:

https://profingatlan.blog.hu/api/trackback/id/tr8815288792

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása