Egy ingatlanos tollából

profteam-ingatlan

profteam-ingatlan

Heti lakásnéző: Egy lakásban, két lakás!

2021. március 12. - holloz

ELADÓ a megújuló Városliget közelében a Damjanich utcában egy 108nm-es, 2 lakássá alakított, cirkó fűtéses, felújított, erkélyes, 1.emeleti ingatlan.

damjanich_u_36_11.jpg

Az 1910-ben épült eklektikus/premodern, liftes lakóházban található ingatlan 1 évvel ezelőtt kapta a jelenlegi formáját, melynek során a teljes felújítás mellett 2 lakás lett kialakítva. Egy 82nm-es, erkélyes, 2 szobás és egy 26nm-es, 1 szobás, galériás (mely a fürdőszoba felett található) ingatlan.

A tulajdonos házaspár nagyon odafigyelt, hogy ne csak a kivitelezés legyen tökéletes, hanem az anyagok kiválasztásánál is a minőség volt az első számú szempont, miközben természetesen a dizájnnal összhangban kellett, hogy legyen.
A Franciaországból hozatott vintage villanykapcsolók, lámpabúrák, az egyedileg legyártott burkolat a fürdőszobában, az Apple kisasztal vagy a világító neon szöveg a falon, csak egy kis rövid kiemelése annak, ami még a lakásban található azért, hogy egy különleges életérzés fogja el az embert, amikor ott van.

Ajánlom befektetésnek, akár úgyis, hogy az egyikben élnek míg a másikat kiadják a tulajdonosok vagy több generációnak, ha a közelükben szeretnék tudni az idős szüleiket vagy még nem akarják annyira elengedni a gyermeküket.
A lakásokban egyébként, jelenleg is bérlők vannak, akik ha lehetőség van rá, még maradni szeretnének.

damjanich_u_36_12.jpg

damjanich_u_36_9.jpg

Belmagasság: 4méter
Közös költség: 15.500.-Ft/hó
Ára: 79.900.000.-Ft

damjanich_u_36_6.jpg

Holló Zoltán
Ingatlan Tanácsadó
RE/MAX Professionals
Mobil: +36 30 249 5700
E-mail: z.hollo@remax.hu
Cím: 1061 Bp. Hajós utca 7.

https://www.remax.hu/
https://www.facebook.com/zoltanholloremax

A bejegyzés trackback címe:

https://profingatlan.blog.hu/api/trackback/id/tr6616459490

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása