Egy ingatlanos tollából

profteam-ingatlan

profteam-ingatlan

Heti lakásnéző: és most nézzünk egy nagyon "menő" Loft lakást

2020. január 16. - holloz

Most egy nagyon régi álmom teljesült, hogy foglakozhatok egy Loft lakással.

A stílus eredete a XIX. századi Franciaországra vezethető vissza, viszont leginkább Amerikában terjedt a két világháború között. Ekkor a kihasználatlan gyár épületekbe művészek költöztek be és alakítottak ki Soho negyedeket. Ebből az életstílusból alakult ki a ma ismert LOFT stílus. Európában az utóbbi években lett, divatos ezen irányzat, és a mai napig előkelő helyen szerepel a különböző lakberendezési stílusok között.

jozsef_krt_19_17.jpg

Igazán érdekes és nem mindennapi élmény lehet, egy ilyen ingatlan tulajdonosának lenni, hiszen ritkán adatik meg az embernek, hogy olyan lakásban éljen, amit egyébként csak a nagy Hollywood-i filmekben vagy magazinok címlapján láthatunk. 
Nálunk csak pár éve jelentek meg loft stílusú lakások és azóta is nagy népszerűségnek örvendenek. Ezek azok a lakások, ahol lehet játszadozni a terekkel, formákkal és a kiegészítőkkel. Így lehet egy csónakot felrakni a mennyezetre és lámpának használni, így lehet egy légtérben a konyha-nappali-dolgozó és hálószoba, így lehet egy függőfolyosó a nappali felett és így lehet moziteremmé alakítani a lakást és filmnézés közben főzőcskézhetünk és együtt lehetünk a családunkkal vagy a barátainkkal. 

A lakásban sok okos ötlettel találkozhatunk, mint a kétkörös fűtési rendszer, amikor külön kezeljük a hidegburkolat alatt lévő padlófűtést a többi helyiségben lévő fűtőtestektől, a 12 személyes asztallá alakítható konyhasziget vagy az elektromos, mennyezetről leengedhető bárszekrény. 

A hálószoba is igen érdekes:

jozsef_krt_19_5.jpg

jozsef_krt_19_1.jpg

jozsef_krt_19_2.jpg

De az épület sem mindennapi, ahol a lakás található, hiszen ebben az 1895-ben épült, eklektikus bérház lépcsőházának mennyezetén látható az az alkotás, amely egy angyalt és egy napórát ábrázol és ami miatt hívják ezt az épületet „Angyalos háznak”.

jozsef_krt_19_30.jpg

jozsef_krt_19_20.jpg

 

jozsef_krt_19_7.jpg

Belmagasság: 4,6méter
Közös költség: 15.500Ft
Ára: 109.700.000Ft

Holló Zoltán

A bejegyzés trackback címe:

https://profingatlan.blog.hu/api/trackback/id/tr6215413146

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása