Egy ingatlanos tollából

profteam-ingatlan

profteam-ingatlan

Felújított kis lakás a VI. kerületben

2020. február 28. - holloz

Az Andrássy úthoz közel a Vörösmarty utcában ELADÓ egy 65nm-es, 2 szobás, felújított, cirkó fűtéses, 1. emeleti, csendes, udvarra néző lakás.

vorosmarty_u_59_10.jpg

Az 1885-ben épült eklektikus stílusú ház, jelenleg nincs szép állapotban, de az idén kezdődő felújítás során, egy teljesen új belsőt és külsőt kap az egész épület, kiemelve a ház jelenleg is látható, gyönyörű értékeit.

 

Az 1. emeleten található lakás felújítása pedig most fejeződött be, így első lakóját várja. A felújítás során kicserélték a fűtési rendszert, a vízvezetékeket, a villanyhálózatot, a nyílászárókat és fémszerkezetből kialakítottak még egy szobát és egy gardrób helyiséget, amit akár szobaként is használhatunk és a nagy belmagasságnak köszönhetően teljes értékűek. A konyhabútor egyedileg és minőségi anyagból gyártott és teljesen gépesített, mint az Electrolux mosogatógép-főzőlap-sütő vagy a Zanussi hűtő és Samsung beépített mikrohullámú sütő. A légkondicionáló előkészítése megtörtént, így már csak a készüléket kell megvenni.

vorosmarty_u_59_2.jpg

Közlekedés szempontjából az Andrássy út, Oktogon, Teréz-körút közelségének köszönhetően nagyon jó, hiszen könnyedén eljuthatunk bárhova.

Közös költség: 20.500Ft/hó (vízzel együtt)
Ára: 64.700.000Ft

Holló Zoltán

 

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://profingatlan.blog.hu/api/trackback/id/tr115495198

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása