Egy ingatlanos tollából

profteam-ingatlan

profteam-ingatlan

Heti lakásnéző: Az Andrássy úttól nem messze!

2021. március 23. - holloz

ELADÓ az Andrássy úthoz közel a Vörösmarty utcában egy 107 m2-es, két lakássá alakított, tökéletes minőségben felújított, világos, utcára néző, 2. emeleti, erkélyes lakás.

vorosmarty_u_20_13.jpg

Az 1906-ban, Martinek József építette 4 emeletes, premodern lakóház rendezett anyagi háttérrel és kellő tartalékkal rendelkezik a jó lakóközösségnek és a jól működő közös képviseletnek köszönhetően.

vorosmarty_u_20_21.jpg

A lakás felújítása 2 hónapja fejeződött be, így azt az új tulajdonost várjuk, aki először bírtokba veheti ezt a csodálatos ingatlant. A két bejárat adta előnyt kihasználva alakítottak ki egy 83 nm-es és egy 24 nm-es lakást. A desinger pedig fantasztikus érzékkel válogatta össze a prémium minőségű anyagokat és bútorokat, hiszen a színek, anyagok és formák egyensúlyát összehozni mindig nagyon nehéz feladat egy lakásnál, de itt egy olyan harmóniát sikerült kialakítani, amelyben mindenki megláthatja a szépséget.

A nagyobbik lakás elrendezése ideális, hiszen a két hálószoba között helyezkedik el az erkélyes, amerikai-konyhás nappali, miközben mindkettőhöz saját fürdőszoba tartozik. A kis stúdió lakás pedig egy teljes egységet alkot, hiszen nemcsak egy mindennel felszerelt konyhája van, de egy teljesértékű fürdőszoba is helyet kapott.

Ajánlom mindenkinek, aki szereti a prémium minőséget, a jó lokációt; vagy befektetésnek, akár úgyis, hogy az egyikben élnek míg a másikat kiadják a tulajdonosok. Remek megoldás lehet azok számára, akik még nem akarják elengedni a gyermeküket, de már a külön háztartással, több önállóságot tudnak biztosítani számára.

A környék tömegközlekedése komfortos, hiszen az épület közvetlen közeléből induló trolival percek alatt juthatunk el a központi helyekre.

Várjuk megkeresését, akár a hétvégén is!

Ez a lakás kizárólagosan a RE/MAX kínálatában!

Holló Zoltán
Ingatlan Tanácsadó
RE/MAX Professionals
Mobil: +36 30 249 5700
Cím: 1061 Bp. Hajós utca 7.

https://www.remax.hu/

A bejegyzés trackback címe:

https://profingatlan.blog.hu/api/trackback/id/tr9716474660

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása