Egy ingatlanos tollából

profteam-ingatlan

profteam-ingatlan

Heti lakásnéző: A Belvárosban élni kiváltság!

2021. március 11. - holloz

Ez a lakás kizárólagosan a RE/MAX kínálatában!

ELADÓ az V. kerület egyik legszebb részén a Váci utca és Haris köz ölelésében található századfordulós házban, egy 150nm-es, 3.emeleti, jó állapotú, 5szobás, utcára néző, duplakomfortos, 2 bejáratos lakás.

haris_koz_1_9.jpg

Ez egy tökéletes befektetési ingatlan lehet az új tulajdonosa számára, hiszen két külön lépcsőházból közelíthetjük meg a két bejáratot (ráadásul mind a kettőben van lift.), így számtalan lehetőség közül lehet választani a kialakításánál, amit nagyban segíti az, hogy külön víz-, villany- és gázóra van.



Megvalósíthatunk egy igazi nagypolgári luxust a város közepén, kialakíthatunk 2 kisebb lakást vagy alkothatunk egy hostelt, sok kisebb szobával saját fürdőszobákkal, közösségi térrel. Vagy gondolkodhatunk egy igazán exkluzív irodában, de egy minden igényt kielégítő rendelő is egy nagyon jó választás lehet.

haris_koz_1_4.jpg
Az első részt 2éve elkezdték felújítani a tulajdonosok, amikor új laminált parkettát tettek le, kicserélték az ablakokat, felújították a konyhát, kifestettek és kialakították a fürdőszobát. A másik részben egy kicsit többet kell alakítani, hiszen ott 2010-ben volt utoljára bármilyen felújítás.

A lakás közelében színvonalas vendéglátó- és szórakozóhelyek, kávézók, pékségek és bisztrók találhatóak.

haris_koz_1_19.jpg

Kiváló infrastruktúra, kitűnő tömegközlekedés.

Ára: 169.100.000.-Ft


Várjuk megkeresését!

Holló Zoltán
Ingatlan Tanácsadó
RE/MAX Professionals
Mobil: +36 30 249 5700
Cím: 1061 Bp. Hajós utca 7.
https://www.facebook.com/zoltanholloremax

A bejegyzés trackback címe:

https://profingatlan.blog.hu/api/trackback/id/tr3216457388

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása