Egy ingatlanos tollából

profteam-ingatlan

profteam-ingatlan

Heti lakásnéző: A Liszt Ferenc tér mellett

2021. május 16. - holloz

Andrássy út-Oktogon-Teréz körút vonzásában!

Ez a lakás kizárólagosan a RE/MAX kínálatában!

ELADÓ az Andrássy út mellett a Teréz körúton egy 74m2-es, teljeskörű felújításon átesett, világos, 2 hálószobás, 2 fürdőszobás, amerikai-konyhás nappalis lakás.

_terez_krt_6_7.jpg

 Az 1885-ben Wellisch Sándor és Gyula tervei alapján épült eklektikus, neoklasszicista

ház, igen jó anyagi tartalékkal rendelkezik, amely nemcsak a közös képviseletnek, hanem az összetartó lakóközösségnek is köszönhető. Amely a rendszeres karbantartáson és folyamatos fejlesztésen is meglátszik.

 A lakás felújítása nemrégen fejeződött be, így az új tulajdonos lesz az, aki először birtokba veheti ezt a csodálatos, prémium minőségű ingatlant. Itt nemcsak a kivitelező végzett tökéletes munkát, de a Designernek is sikerült egy olyan kellemes harmóniát alkotni, hogy bárki otthon érezheti magát azonnal.

 Az ingatlan elrendezése ideális, hiszen a két hálószoba között helyezkedik el a világos amerikai-konyhás nappali, miközben mind a kettő szobához, saját fürdőszoba tartozik.

_terez_krt_6_10.jpg

 Ajánlom mindenkinek, aki szereti a prémium minőséget a jó lokációt, a kellemes-nyugodt életet és mindezt úgy, hogy a központban él. De ajánlom befektetésnek, hiszen a kialakításnak, elhelyezkedésnek köszönhetően egy nagyon jó hozamot biztosít a tulajdonosa számára.

 A környék tömegközlekedése komfortos, hiszen az Oktogon egy olyan közlekedési csomópont, ahonnan könnyedén eljuthatunk a város bármely pontjára.

by HolloZ.

Holló Zoltán

T: +36 30 249 5700

E: z.hollo@remax.hu

A bejegyzés trackback címe:

https://profingatlan.blog.hu/api/trackback/id/tr2116561934

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása