Egy ingatlanos tollából

profteam-ingatlan

profteam-ingatlan

Heti lakásnéző: Zöld-zöld-zöld!!!

2021. május 30. - holloz

A XV. kerületben eladó egy 137m²-es, 5 szobás, 2016-ban épült, napfényes, cirkó fűtéses, 2 szintes család ház, egy 360m²-es kerttel.

rakospalotai_korvasutsor_65_23.jpg

Egy zöld környezetben élni, mindig is felemelő volt és az elmúlt év megmutatta, hogy a nehéz helyzeteket is jobban el lehet viselni egy ilyen helyen. Egy szépen kidolgozott saját kert, akár már egy nyaralással is fel tud érni és most mindez el is érhető.

 A 2016-ban épült ház 2 szintes és úgy lett kialakítva, hogy akár két generáció is használhatja, hiszen az emeleten nem csak egy saját fürdőszoba van, hanem egy konyha is kialakítható az emeleti nappalival összekötve.

A másik különlegessége a reggeltől estig tartó napsütés a különböző helyiségekben, mert úgy lett kialakítva, hogy gyönyörűen körbejárja az egész épületet a nap.

 Szóval ajánlom nagycsaládosoknak vagy több generációnak, de akár befektetésnek is tökéletes, mert egyre többen keresik a kiadó házakat, saját kerttel.

rakospalotai_korvasutsor_65_25.jpg

Ára: 89.900.000.-Ft

 

Holló Zoltán

ingatlantanácsadó

+36 30 249 5700

z.hollo@remax.hu

A bejegyzés trackback címe:

https://profingatlan.blog.hu/api/trackback/id/tr4516576772

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása