Egy ingatlanos tollából

profteam-ingatlan

profteam-ingatlan

Heti lakásnéző: közel a Városligethez

2019. november 19. - holloz

A VII. kerület Murányi utcába ELADÓ egy pár éve felújított, napfényes, 79nm-es, 3 szobás, cirkó fűtéses, 1.emeleti lakás egy gyönyörű házban.

muranyi_u_51_1.jpg

Az ingatlan egy 1897-ben épült (Kurtz Sándor saját maga számára tervezte és építette) eklektikus stílusú épületben található, amely egy nagyon szép belső udvarral büszkélkedhet a jó lakóközösségnek és a precíz közös képviseletnek köszönhetően. A ház nagyon jó anyagi helyzetben van, emiatt néhány éve kívül-belül fel lett újítva, idén pedig a gázvezeték cseréje is megtörtént.

A lakás pár éve egy teljes felújításon esett át, majd utána új biztonsági ajtó került beszerelésre, tavaly pedig egy teljes festés csináltattak a tulajdonosok.
Az ingatlanba lépve az előszobától balra található a konyha, melynek ablaka a belső udvarra néz, egy kis kamrával. A konyha mellett tovább haladva a fürdőszoba helyezkedik el, majd szemben a bejárati ajtóval a napfényes, utcára néző nappaliba jutunk, onnan balra pedig a két szoba található. A kisebbik szoba galériázott.

A Városliget és Városligeti fasor közelségének és a közeljövőben várható fejlesztéseknek köszönhetően, egy nagyon nyugodt és kedvelt környék.

Belmagasság: 3,85méter
Közös költség: 19.500Ft/hó (vízzel együtt)
Ára: 56.600.000Ft

muranyi_u_51_13.jpg

Cím VII. Murányi utca 51.

Várjuk megkeresését!

A bejegyzés trackback címe:

https://profingatlan.blog.hu/api/trackback/id/tr6615313704

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása