Egy ingatlanos tollából

profteam-ingatlan

profteam-ingatlan

Heti lakásnéző: a terasz bővöletében

2020. augusztus 17. - holloz

E heti lakásunk nem a méretével fog kitünni, hiszen mindösszesen 27nm, hanem a fantasztikus 8nm-es teraszával, ahol a tavaszi/nyári/őszi estéket tölthetjük, akár mindennap.

De közben a ház története mellett sem szabad csakúgy elmenni, mert amikor átadták, csak az igazán kiváltságosok vehettek ott lakást.

Vágjunk is bele:

ELADÓ a Petőfi Sándor utcában egy 27nm-es, utcára néző, napfényes, csendes, 7. emeleti lakás egy hatalmas DK-i fekvésű terasszal, ami igazi kuriózumnak számít a belvárosban.

img_7741.jpg

A lakás az épület 7.emeletén található, így a város zaja észrevétlenül kúszik be az ott lakók életébe, miközben a belváros egyik legszebb és legéletteltelibb részén élhetnek.
Az ingatlanba lépve egy kellemes méretű előszobába jutunk, innen pedig jobbra található egy kisebb konyha, mellette egy zuhanyzós fürdőszoba, majd tovább haladva találjuk a nappalit, ahonnan kijuthatunk a lakás egyik legnagyszerűbb részére a teraszra.
A lakás jó állapotú, így egy kisebb ráfordítással, azonnal be is lehet költözni, de ha valaki úgy gondolja, akkor még egy luxus minőségű garzont is létrehozhat, akár még a falak mozgatásának segítségével is.

A ház, amelyben a lakás található, egy igazi történelem, hiszen 1942-ben, amikor épült az egyik legtöbb luxussal ellátott épület volt Budapesten. Ebbe az épületbe elsők között szereltek liftet, melyet több újságban is megemlítettek, úgy hogy a New York-i toronyházakhoz hasonlították, olyan gyors volt. Az újságok szerint a lakók, nemcsak felfelé, de lefelé is használták a liftet. A legfelső emeleten pedig gőzzel működő mosógépek és ugyancsak gőzzel működő szárítógépek voltak, amelyeket minden lakó haszná
Az épület azóta természetesen fejlődött, de az eredeti értékeit, szépségét és építészeti stílusát megtartva fejlesztették, így jelenleg is, nagyon szép állapotban van, amely a folyamatos karbantartásnak és a jó lakó közösségnek köszönhető.

Kiváló infrastruktúrával büszkélkedhet, hiszen csupán néhány méterre található a Váci utca miliője, üzletekkel, kávézókkal és éttermekkel csak úgy, mint a Deák tér és a Ferenciek tere.

Ára: 38.600.000Ft

Holló Zoltán
Ingatlan Tanácsadó
RE/MAX Professionals
Mobil: +36 30 249 5700
Cím: 1061 Bp. Hajós utca 7.

A bejegyzés trackback címe:

https://profingatlan.blog.hu/api/trackback/id/tr1416167304

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása