Egy ingatlanos tollából

profteam-ingatlan

profteam-ingatlan

Forgatások :)

2021. április 08. - holloz

Nemrégen írtam ,hogy elkezdtünk videókat forgatni főleg a lakásokról, de még minden másról is.

Ahogy mondtam, amikor videót teszünk fel bármelyik közösségi médiába, mindig látványosan megnövekszik a látogatottság. Szóval érdemes vele foglalkozni.

De amire rájöttünk és megtapasztaltuk menet közben, hogy sajnos egy-egy videó leforgatása, mégha olyan egyszerű is, azért jó sok időt elvesz az életünkből. Komolyan mondom, hogy egy 2-3 perces videót leforgatni nagyjából 2-3 óra és ez csak a forgatás. Az utómunka még benne sincs.

Az első videókat még úgy csináltuk, hogy fogtunk egy telefont, majd a kolléganőm felvette, amit mondok és mutatok. Utána vettünk egy telefontartó stabilizálót, hogy mégse legyen benne kéz remegés, meg egyéb ilyen gond. Most pedig rendeltünk egy mikrofont, amit majd el tudok rejteni a zakóm alatt, hogy a hang is jóval jobb minőségű legyen. Hiszen, ha külső felvételt csináltunk, semmi nem hallatszott abból amit mondtam. Azt végül legutóbb úgy oldottuk meg, hogy külön volt egy telefon nálam és a fejhallgató volt odavezetve a nyakkendőm alá és a hangot külön erre a másik telefonra vettük fel, majd később egybe raktuk a képet és a hangot. Hamarosan jön az új mikrofon, így ez majd egyszerűbb lesz.

Szóval a legutóbbi videó teljes elkészítési ideje 5 óra volt, amit két ember végzett. A videó egyébként 3:03 perc lett.

Persze azt külön hozzá kell tenni, hogy minden percét élveztük, mert egyébként egy nagyon jó szórakozás is egyben!

 

Holló Zoltán
Ingatlan Tanácsadó
RE/MAX Professionals
Mobil: +36 30 249 5700
Cím: 1061 Bp. Hajós utca 7.

https://www.remax.hu/

A bejegyzés trackback címe:

https://profingatlan.blog.hu/api/trackback/id/tr3216494084

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása