Egy ingatlanos tollából

profteam-ingatlan

profteam-ingatlan

Heti lakásnéző: XIII. kerületi felújított kis lakás

2019. december 01. - holloz

A XIII. kerület Hegedűs Gyula utcában ELADÓ egy 52nm-es, 2+1 szobás, cirkó fűtéses, teljeskörűen felújított, udvarra néző lakás.

hegedus_gyula_u_73_3.jpg

A lakás egy szép, csendes, nyugodt házban található, ahol most cserélték ki a víz- és gázvezetékeket, a kéményt és a kéményseprő járdát, közeljövőben pedig az udvart szépítik meg és a belső rész kifestését tervezik. Erre pedig a háznak minden feltétele adott a jó anyagi helyzetének köszönhetően.

hegedus_gyula_u_73_13.jpg

hegedus_gyula_u_73_10.jpg

Az ingatlanban 2016 nyarán egy teljes felújítást hajtottak végre, amely folyamán a teljes elektromos hálózat, a fűtési rendszer, burkolatok, a nyílászárók, ajtókeretek, a fürdőszoba és a konyha felújítása is megtörtént. Viszont a tulajdonosok annyira vigyáztak a lakásra, miközben benne éltek, hogy olyan mintha csak pár hónapja lett volna kész.

Közlekedés szempontjából ideális, hiszen az 15-ös, 115-ös, a 3-as metró, a 76-os troli és a 4-6-os villamos közelségének köszönhetően könnyedén eljuthatunk bárhova.

A közelben minden megtalálható, amire a mindennapi életünkhöz szükségünk van, hiszen itt helyezkedik el a Westend, Lehel téri piac, Hermann Ottó Általános Iskola és a Gárdonyi Géza Általános Iskola ezeken kívül óvodák, egészségügyi központok állnak még a rendelkezésünkre.

hegedus_gyula_u_73_11.jpg

Belmagasság: 3,5 méter
Közös költség: 11.000Ft/hó
Ára: 44.900.000Ft

Cím: XIII. Budapest Hegedűs Gyula utca 73.

Holló Zoltán

A bejegyzés trackback címe:

https://profingatlan.blog.hu/api/trackback/id/tr6015333320

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása