Egy ingatlanos tollából

profteam-ingatlan

profteam-ingatlan

Heti lakásnéző: jó üzlet az V. kerületben

2020. január 05. - holloz

ELADÓ az V. kerületben a Szép utcában egy 82nm-es, 4 szobás, jóállapotú, cirkó fűtéses, udvarra néző, 3. emeleti csendes lakás.

szep_u_5_2.jpg

3 éve lett felújítva az udvaron található szökőkút és a földszinti rész, 2 éve az épület belső homlokzata, tavaly a hátsó lépcsőház és a közeljövőben kezdődik a külső homlokzat felújítása, így hamarosan az egész ház kívül-belül megújul. Erre pedig a háznak minden feltétele adott.

szep_u_5_1.jpg

Az ingatlanban 2016 nyarán egy teljes felújítást hajtottak végre, amely folyamán a teljes elektromos hálózat, a fűtési rendszer, burkolatok, a nyílászárók, ajtókeretek és a konyha felújítása is megtörtént. A tulajdonos nagy figyelmet fordított, hogy ne csak a felújítás legyen minőségi kivitelezés, hanem a teljes berendezés és stílus kialakítása is tökéletesen legyen, nem csak esztétikailag, hanem minőségileg is.

A ház elhelyezkedése rendkívüli a Duna, a Váci utca, a Ferenciek tere, Károly kert és az Egyetem tér egyediségének, közelségének köszönhetően. Ezen városrész az utóbbi években olyan nagyszerű fejlesztéseken esett át a régi hangulatot, építészetet, történelmet szem előtt tartva, hogy joggal lehet mondani ez a rész Budapest egyik legszebb és legnagyszerűbb színfoltja a városnak, amely egy páratlan találkozóhely és élettér lett nem csak a fiataloknak, hanem minden korosztály számára.
Akár a gasztronómia, akár a művészet, akár a régi ódon hangulatú épületek látványa, vagy a zöldellő környezet okoz számunkra örömöt.

Közös költség: 18.860Ft/hó (vízzel együtt)
Belmagasság: 3,5 méter
Ára: 89.000.000Ft

szep_u_5_12.jpg

Holló Zoltán

A bejegyzés trackback címe:

https://profingatlan.blog.hu/api/trackback/id/tr3015394446

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása