Egy ingatlanos tollából

profteam-ingatlan

profteam-ingatlan

Heti lakásnéző: kis lakás a Felső erdősorban

2020. január 07. - holloz

Eladó az Andrássy úttól és a Kodály köröndtől pár percre, a Felső erdősor utcában egy 42nm-es, utcára néző, napfényes, 1. szobás, 2. emeleti lakás.

felsoerdosor_u_5_1.jpg

Az épület hosszú idő alatt nyerte el végleges formáját, hiszen a földszinti és 1. emeleti része 1891-ben épült, sebészeti gyógyintézetnek, majd 1897-ben bővítették a 2. emelettel. A házat 1916-ban megvette a Metodista Egyház, amelynek a székhelye a mai napig is ott van. Végül az Egyház emelt még egy szintet 1923-ban, mivel a mai napig sok rész oda tartozik, nagyon odafigyelnek, hogy az épület kívül-belül gyönyörű legyen.

felsoerdosor_u_5_18.jpg

Lakást 12 évvel ezelőtt újították, így most ráfér egy kis megújulás, de utána egy jól élhető, nagyon otthonos, jó beosztású remek ingatlan tulajdonosa lehet.
Jelenleg a fűtés gázzal üzemelő cserépkályha, de a felújítás után elektromos fűtési rendszer kiépítését javasoljuk, hiszen ilyen méretnél jóval gazdaságosabb, mint a gáz fűtés.
A nyílászárok még az eredetiek, de nagyon szép állapotban vannak és jól zárodnak, akár csak a sötétítést szolgáló belső- beépített- spaletta.

Egy kis belsőtér újragondolása után, akár egy plusz félszobát is ki lehet alakítani a lakásban vagy a nagy belmagasságnak köszönhetően egy galériát a nappaliba.

felsoerdosor_u_5_16.jpg

Tömegközlekedés szempontjából a Király utca és Andrássy út közelségének köszönhetően ideális, hiszen könnyedén eljuthatunk bárhova a 70-es, 73-as, 76-os, 78-as trolival, a 105-ös busszal vagy a földalattival.

Közös költség: 10.080Ft/hó
Ára: 35.900.000Ft

felsoerdosor_u_5_18.jpg

Holló Zoltán

A bejegyzés trackback címe:

https://profingatlan.blog.hu/api/trackback/id/tr2815397100

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása