Egy ingatlanos tollából

profteam-ingatlan

profteam-ingatlan

Heti lakásnéző: A híres Corvin-negyed

2020. január 28. - holloz

A Corvin-negyed valószínűleg hosszú ideig egy kedvelt környék lesz, ugyanis az utóbbi időben nagyon nagy változáson ment keresztül. Persze ez nagyban köszönhető a bevásárlóközpontnak, köszönhető pár cégnek, akik oda tettét át a székhelyüket, így új irodák épültek, de igazából mindegy is, hiszen a lényeg az, hogy üzletileg egy igen jó befektetés azon a környéken vásárolni és ez még így is marad egy ideig.

ulloi_ut_66a_22.jpg

A Corvin-negyed közelében az Üllői úton ELADÓ egy 110nm-es, 4 szobás, jó állapotú, 2.emeleti, utcára néző, világos lakás.

ulloi_ut_66a_10.jpg

ulloi_ut_66a_4.jpg

ulloi_ut_66a_2.jpg

A jelenlegi épületegyüttes 3 részből áll, 1906-ban épült és jó állapotú. 
Az eladó lakás az elsőben található, amely az Üllői út és a Nagy Templom utca keresztezésében helyezkedik el.
A lakás ablakai a csendesebb utcára néznek, így az Üllői út forgalmának a zaja nem zavarja az ott élők nyugalmát.

Az ingatlanban 2009-ben teljes felújítást hajtottak végre, amely folyamán a teljes elektromos hálózat, a fűtési rendszer, a nyílászárók (dupla, hangszigetelt üvegekkel) felújítása is megtörtént és ekkor alakították ki a 3 külön bejáratú, utcára néző szobát is. Majd 3 évvel ezelőtt új padlót tettek le és egy teljes festést is csináltak a tulajdonosok. Jelenleg irodának használják, de nyugodtan lehet használni lakásnak is, hiszen minden megtalálható benne, amire szükség van. De könnyedén kialakítható, még egy fürdőszoba és így kaphatunk egy 3 hálószobával, amerikai konyhás-nappalival és 2 fürdőszobával rendelkező lakást.

ulloi_ut_66a_19.jpg

Közlekedés szempontjából a Corvin negyed és a körút közelségének köszönhetően nagyon jó, hiszen a 3-as metróval vagy a 4-6-os villamossal könnyedén eljuthatunk bárhová, de ezeken kívül még busz és troli is a rendelkezésünkre áll.

Közös költség: 20.200Ft/hó
Ára: 79.800.000Ft

Holló Zoltán

 

A bejegyzés trackback címe:

https://profingatlan.blog.hu/api/trackback/id/tr2115433208

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása