Egy ingatlanos tollából

profteam-ingatlan

profteam-ingatlan

Heti lakásnéző: Luxus a XI. kerületben

2019. április 17. - holloz

Egy gyönyörű és okos lakás a XI. kerületben.

A XI. kerület csendes zöldövezetében, Hosszúréten, jó megközelíthetőséggel ELADÓ egy pár éve épített 3 lakásos társasházban egy 94nm-es, 2+2 szobás, 2 fürdőszobás, panorámás, napfényes, saját kerttel rendelkező, luxus okos otthon.

retkerulo_ut_50_8.jpg

A Madárhegy szomszédságában lévő házat 2016 májusában adták át, de a jelenlegi tulajdonosok, csak 2017 augusztusában költöztek be, mert precizitásuk és maximalizmusuknak köszönhetően, mindenképpen egy tökéletes álomotthont szerettek volna, ami végül sikerült is nekik.

retkerulo_ut_50_1.jpg

Az ingatlanban található anyagok kiválasztásánál a design mellett a minőség volt a legfontosabb szempont (keresztbe fűrészelt Svédpadló a szobákban, mészkő burkolat a nappaliban és a konyhában, fürdőkben, AEG eszközök és egyedileg gyártott bútorok, zajszűrő válaszfalak az optimális csendért), hiszen, ha jó anyagokkal vesszük körbe magunkat, akkor hosszú évekig élvezhetjük otthonunk tökéletességét.
A lakás a fekvésének és a sok üvegfelületnek köszönhetően rendkívül napfényes, világos.

retkerulo_ut_50_14.jpg

A másik nagyon fontos szempont a környezettudatosság volt és ezt szem előtt tartva egy intelligens okos otthon kialakítása mellett döntöttek, hiszen így optimalizálható a lakás energiagazdálkodása és nincs felesleges áram-, gáz-, vízfogyasztás, aminek köszönhetően nemcsak a környezetünket óvják, de az ingatlan fenntartása is jóval kedvezőbb, mint más lakásoknak. Otthon egy érintőpanellel, de egy okostelefonnal a világ bármely részéből ellenőrizhetjük, szabályozhatjuk lakásunkat.

Típusa: Gira okos otthon
Irányítható: rádió 2db, 2db beépített töltő, világítás, elektromos redőny, elektromos üvegajtó a hálóban, törölköző szárító, külön a padlófűtést és külön a radiátorokat, terasz világitás és a medence fűtés.
A fent felsoroltakon kívül az ingatlanhoz tartozik még 18nm felső terasz, 8nm alsó terasz-grillező résszel, egy kisebb méretű, fűthető medence, 50nm saját kert, egy teremgarázs és egy zárható tároló.
A kertben automata öntöző rendszer gondoskodik a növényekről.

Ára: 129.900.000Ft

Telefon: +36-30-249-5700

 

Holló Zoltán

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://profingatlan.blog.hu/api/trackback/id/tr4014772234

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása