Egy ingatlanos tollából

profteam-ingatlan

profteam-ingatlan

Heti lakásnéző: Szép ház, jó lakás

2019. április 19. - holloz

Hangulatos épületben, egy szép lakás a József körúton.

ELADÓ a VIII. kerület József körúton egy 88nm-es, 2,5 szobás, szép állapotban lévő, 2.emeleti, utcára néző, cirkó fűtéses lakás.

jozsef_krt_18_1.jpg

Az 1896-ban épült épület a József körút és Bacsó Béla utca között helyezkedik el. A két szoba ablakai a csendes Bacsó Béla utcára, míg a félszoba és a konyha a hangulatos belső udvarra néznek.
Már a ház különlegesen szép homlokzatának látványa sejteni engedi, hogy belül is hasonló kellemes érzés keríti hatalmába az ott tartózkodókat, amihez nagyban hozzájárul a páratlan kapualj a tágas, romantikus lépcsőház és a gyönyörű kovácsoltvas korlát.

jozsef_krt_18_19.jpg

A jó közös képviseletnek és az ott lakóknak köszönhetően az épületet folyamatosan karbantartják, így az elmúlt időkben is folyamatos állagmegóvási munkákat csináltak. A következő fejlesztés a házban az elektromos hálózat teljes felújítása, majd a kapualj rekonstrukciója lesz.
A lakásban 2004-ben volt egy teljeskörű felújítás, amikor korszerűsítették a fűtést, kicserélték a villanyvezetékeket és egy teljes festés is megtörtént.
Majd 2014-ben az udvarra és légudvarra néző ablakokat cserélték ki korszerű műanyag nyílászárókra és ezzel egyidőben egy új biztonsági bejárati ajtó került be a régi helyére.

jozsef_krt_18_6.jpg

jozsef_krt_18_9.jpg

2018-ban pedig egy kondenzációs kazán beszerelés történt a kéménybéleléssel egyetemben és ekkor a parkettát is felújították a tulajdonosok. Majd elkezdték az utcára néző ablakok helyrehozatalát is, így az előkészületek már megvannak, már csak egy kisebb csiszolás és festés szükséges.
A tulajdonosok precizitásának és szeretetüknek köszönhetően, mindig nagy gondot fordítottak arra, hogy minden felújítás megfelelő legyen és az ott tartózkodásuk ideje alatt is nagyon vigyáztak a lakásra, hiszen számukra ez egy szerelem lakás volt.
A 4-6-os villamos, a Rákóczi tér és a Blaha Lujza tér közelsége miatt a közlekedés ideális, hiszen így könnyedén eljuthatunk a városon belül bárhova.

Az ingatlan per-, teher- és igénymentes!
Közös költség: 20.000Ft/hó
Ára: 54.800.000Ft

Telefon: +36-30-249-5700

jozsef_krt_18_16.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://profingatlan.blog.hu/api/trackback/id/tr3114775638

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása