Egy ingatlanos tollából

profteam-ingatlan

profteam-ingatlan

Heti lakásnéző: Romantikus ház a Magyar utcában

2019. május 26. - holloz

A Károly kerthez közel, a romantikus hangulatú Magyar utcában, ELADÓ egy 81m2-es, 3 szobás, pár éve felújított, cirkó fűtéses, utcára néző, napfényes lakás.

magyar_u_25_02_21.jpg

magyar_u_25_02_20.jpg

 

Az 1822-ben épült Műemlék épület a gondos kezelésnek köszönhetően nagyon szép állapotban van, a ház belső udvarát pedig külön ki kell emelni, hiszen olyan szép, mintha egy autentikus olasz kisvárosban élnénk.

 

A lakást 2011-ben teljeskörűen felújították, amikor korszerűsítették a fűtési rendszert a villanyhálózatot, kicserélték a burkolatokat és a lakásban található összes nyílászárót az eredeti stílusban újra alkották.

Az egyik hálószoba ablakai az utcára, míg a másik háló és a nappali a csendes belső udvarra néznek, így a pihenésünket semmi sem zavarja.

A fekvésének köszönhetően a délutáni napfény hosszasan besüt az udvarra néző szobákban.

magyar_u_25_02_13.jpg

magyar_u_25_02_10.jpg

 

A ház elhelyezkedése rendkívüli a Duna, a Váci utca, a Ferenciek tere, Vásárcsarnok, Károly kert és az Egyetem tér egyediségének, közelségének köszönhetően. Ezen városrész az utóbbi években olyan nagyszerű fejlesztéseken esett át a régi hangulatot, építészetet, történelmet szem előtt tartva, hogy joggal lehet mondani ez a rész Budapest egyik legszebb és legnagyszerűbb színfoltja a városnak, amely egy páratlan találkozóhely és élettér lett nem csak a fiataloknak, hanem minden korosztály számára, ebből kifolyólag a Budapestre érkező külföldiek száma is jelentősen megnövekedett ezen a részen.
Akár a gasztronómia, akár a művészet, akár a régi ódon hangulatú épületek látványa, vagy a zöldellő környezet okoz számunkra örömöt.

magyar_u_25_02_2.jpg

Az épület elhelyezkedése, a jó lakóközösség, a ház anyagi helyzete, az épületben várható megújulások mind hozzá járulnak, ahhoz, hogy ne csak egy nagyon jó befektetésként, hanem akár egy fantasztikus otthonként tekintsünk az ingatlanra.

magyar_u_25_02_3.jpg

 

Közös költség: 19.400Ft/hó

Ára: 79.900.000Ft

Holló Zoltán

 

A bejegyzés trackback címe:

https://profingatlan.blog.hu/api/trackback/id/tr3614863322

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása