Egy ingatlanos tollából

profteam-ingatlan

profteam-ingatlan

Heti lakásnéző: Nyílt nap a Németh László utcában

2019. június 02. - holloz

Cégünk szem előtt tartja a társadalmi szerepvállalást, mint a rászorulók segítését és a környezet védelmét. Éppen ezért szervezünk egy adománygyűjtéssel egybekötött nyílt napot a Németh László utcában található eladó ingatlanunkban. Szedjetek össze minél több játékot, amit szívesen továbbadnátok és hozzátok magatokkal lakás bemutatására, mi, pedig eljuttatjuk nélkülöző gyerekekhez! Várunk titeket, hívjatok el minél több ismerőst, hogy sok gyereknek szerezhessünk örömet!
A kapuban várni fogunk titeket és eligazítunk, hogy melyik lakásba kell menni, de a RE/MAX logó is kint lesz! 16 és 19 óra közt bármikor jöhettek!

Corporate social responsibility is important for our company, such as helping the people in need and environmental protection. Therefore, we would like to organise an open house combined with fundraising in the Németh László apartment. Collect as many toys as you can that your kids don’t use anymore, bring them to the open house and we sent them to children in need. Invite all of your friends so we can make many kids happy!
We will be waiting for you at the gate and give you guidance and the RE/MAX logo will be there! You can come anytime between 16 and 19.

Időpont: 2019. június 11., kedd, 16:00–19:00

Cím: 6. kerület, Németh László utca 6.

 

Csendes mellékutcában, egy duplakomfortos dizájn lakás!

Az Andrássy úttól és Kodály köröndtől pár perc sétára a Németh László utcában ELADÓ egy frissen felújított, 75m2-es, 3 szobás, 2 fürdőszobás, cirkó fűtéses, utcára néző lakás.

nemeth_laszlo_u_6_17.jpg

A csendes, nyugodt kis mellékutcában lévő 1895-ben épült épület pár éve egy felújításon esett át és a jó lakóközösségnek köszönhetően azóta is szépen karbantartják.

A lakás minőségi anyagok felhasználásával került felújításra, mivel a kivitelező tulajdonosoknak, nemcsak a stílus volt a fontos, hanem a felhasznált anyagok minősége is. A teljeskörű felújítás során korszerűsítették a fűtési rendszert a villanyhálózatot, kicserélték a burkolatokat és a lakásban található összes nyílászárót az eredeti stílusban, de már hőszigetelő üvegezéssel újra alkották. A konyha teljesen gépesített ( AEG mosogatógép, sütő és indukciós főzőlap, Zanussi beépített hűtő) és egyedileg gyártott, tölgyfa furnér felhasználásával készült, a lakásban található beépített szekrényekkel együtt.

nemeth_laszlo_u_6_12.jpg

nemeth_laszlo_u_6_9.jpg

Az anyagok és stílus kiválasztásánál a másik szempont az volt, hogy mindenki megtalálja benne azt, amit egy lakásban szeret, így a modern dizájn jegyek mellet a ház stílusához passzoló autentikusságra is oda figyeltek, hogy az ingatlan egy egységet alkosson az épülettel.

nemeth_laszlo_u_6_3.jpg

nemeth_laszlo_u_6_1.jpg

Közös költség: 29.000Ft/hó (vízzel együtt)
Belmagasság: 3,8 méter
Ára: 69.900.000Ft

Holló Zoltán


A bejegyzés trackback címe:

https://profingatlan.blog.hu/api/trackback/id/tr6614874618

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása