Egy ingatlanos tollából

profteam-ingatlan

profteam-ingatlan

Heti lakásnéző: IX. kerületi Malomház

2019. április 19. - holloz

A Gizella Malom felújított épületében ELADÓ egy 107m2-es, teraszos, 5.emeleti, újszerű állapotban lévő, egyedi lakás.

tinodi_u_1c_3.jpg

A Gizella malmot 1880-ban építtette a Krausz-Moskovits család, amely egészen 1963-ig gőzmalomként működött. Majd 2000-ben kezdték az átépítést, hogy lakásokat alakítsanak ki.
Az eredeti jelleget és külsőt megőrizve szinte egy teljesen új épületet hoztak létre, a mai modern kívánalmaknak megfelelően, de az ipari stílust teljes egészében megtartva. Az elkészült társasház komplexum, 4 liftes lépcsőházból, 133 lakásból, 105 teremgarázs-beállóból és üzlethelyiségekből áll. Így, ebben a házban, szinte a tengerentúlon érezhetjük magunkat.

tinodi_u_1c_26.jpg

A lakás jelenleg egy nagy helyiségből (amely alakítható), egy fürdőszobából, egy vendég wc-ből és egy elszeparált, intim teraszból áll.

tinodi_u_1c_11.jpg

tinodi_u_1c_13.jpg

Az épület autóval és tömegközlekedéssel is könnyen megközelíthető. A közelben található Boráros téren számos villamos- és autóbuszjárat áll rendelkezésre, valamint a 3-as metró is gyorsan elérhető. Az épülettől pár perc sétára találhatók az üzleti negyed irodaházai, a Milleniumi Városközpont, a Corvinus Egyetem és a Semmelweis Orvostudományi Egyetem épületei. De a gyermekes családok is megfelelő környezetben élhetnek, hiszen a tőszomszédságában található a Tinódi Park egy gyönyörű játszótérrel.

tinodi_u_1c_4.jpg

Közös költség: 48.000Ft/hó (fűtéssel együtt)
Ára: 109.700.000Ft

Telefon: +36-30-249-5700

A bejegyzés trackback címe:

https://profingatlan.blog.hu/api/trackback/id/tr3014775686

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása