Egy ingatlanos tollából

profteam-ingatlan

profteam-ingatlan

Heti lakásnéző: Prémium felújítás egy Nagymező utcai lakásban

2019. május 16. - holloz

Luxus a Nagymező utcában. 

ELADÓ a VI. kerület Nagymező utcában egy 114m2-es, 3 szobás, 2 fürdőszobás, prémium minőségben felújított, utcára néző, 1. emeleti lakás.

Az ingatlan egy nagyon szép állapotban lévő házban van, melynek udvara virágokkal, kiülőkkel, asztalokkal és egyéb hangulatos kiegészítőkkel van berendezve. A jó lakóközösségnek köszönhetően ezt a nagyszerű teret rendszeresen használják az ott lakók, ezzel is erősítve az összetartozást.

nagymezo_u_43_23.jpg

nagymezo_u_43_21.jpg

A lakás felújítása pár hete fejeződött be, így az új tulajdonos egy nagyszerűen megalkotott ingatlanba költözhet be. A tulajdonosok remek érzékkel használták ki a tereket és álmodták újra ezt az ékszerdobozt, hiszen szinte teljesen újraépítették a lakást az alapoktól. Így tudták kivitelezni, hogy a két hálószoba, melynek méretei igazi elegáns hangulatot keltenek, egymástól távol helyezkednek el, de az amerikai-konyhás nappaliból kijövő zajok sem zavarják a hálószobák nyugalmát, a két gyönyörű fürdőszoba, pedig tovább emeli a lakás színvonalát. 
A kivitelezés során nemcsak a szépség és a jó kihasználtság volt a legfontosabb szempont, az anyagok kiválasztásánál is hasonló maximalizmussal jártak el, mert azt gondolták, hogy csak így lehet tökéletesen egész ez a lakás.

nagymezo_u_43_14.jpg

nagymezo_u_43_11.jpg

nagymezo_u_43_9.jpg

A konyhabútor Bosch háztartási gépekkel lettek felszerelve (elektromos főzőlap, beépített mikróhullámú sütő, beépített elektromos sütő, páraelszívó és hűtő), melyek vadonatújjak és garanciálisak.

nagymezo_u_43_17.jpg

A lakáshoz tartozik még egy kis zárt terasz is, mely a lithof-ból lett kialakítva, így bármikor kiülhetünk oda, ha friss levegőre vágyunk.

nagymezo_u_43_3.jpg

Közlekedés szempontjából ideális az elhelyezkedése a Nyugati tér, a Bajcsy-Zsilinszky út, Arany János utca, Teréz körút, Andrássy út-Oktogon közelségeinek köszönhetően.

Belmagasság: 3,5 méter
Közös költség: 15.500Ft/hó (vízzel együtt)
Ára: 128.000.000Ft

nagymezo_u_43_4.jpg

ingatlan.com-os azonosító: 29389052

Holló Zoltán

A bejegyzés trackback címe:

https://profingatlan.blog.hu/api/trackback/id/tr1314829770

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása