Egy ingatlanos tollából

profteam-ingatlan

profteam-ingatlan

Virtuális világ és a lakásértékesítés

2019. október 06. - holloz

Mostanában mi is elkezdtünk haladni a korral és 1-2 lakásnál már csinálunk VR fotózást is.

Ugyanis van olyan, hogy az eladásra szánt lakást nem tudjuk mindig mutatni, amikor csak nézni szeretnék. Például az egyik lakást rövidtávúztatják, így azt csak akkor lehet nézni, ha nincs vendég. Viszont most már bármikor meg lehet tekinteni és nem kell hozzá semmi más, csak egy jó kis szemüveg, sőt a legjobb, hogy akár mindezt otthonról is nézheti a kedves ügyfél.

Ami szerintem nagy előnye a fotózáshoz képest az az, hogy minden hibát megmutat és akár közelről is meg lehet nézni, minden apró problémát, így alaposan megnézhetjük a kiszemelt lakást mielőtt döntünk.

Itt vannak a képek a lakásról:

dohany_u_16-18_10.jpg

dohany_u_16-18_2.jpg

dohany_u_16-18_6.jpg

dohany_u_16-18_3.jpg

 

Igen tudom, hogy személyesen megnézni egy ingatlant annál jobb és biztosabb nincs, viszont, ha csak egyszer tudjuk megnézni személyesen, de utána akár 100-szor is újra járhatjuk virtuálisan az azért elég menő! J

és itt található a VR rész:

https://my.matterport.com/show/?m=h5praFch2JN

 

Holló Zoltán

A bejegyzés trackback címe:

https://profingatlan.blog.hu/api/trackback/id/tr1815202246

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása