Egy ingatlanos tollából

profteam-ingatlan

profteam-ingatlan

Heti lakásnéző: Váci utcai kis lakás

2019. április 19. - holloz

Befektetésre váró ingatlan a Váci utcában.

ELADÓ az V. kerület Váci utcában egy 38 nm-es, 1,5 szobás, 2. emeleti, csendes, jó állapotú, cirkó fűtéses lakás.

vaci_u_55_8.jpg

Az 1800-as években épült ház a hangulatos Irányi és Veres Pálné ölelésében található. Elhelyezkedése rendkívüli a Duna, Ferenciek tere, Vásárcsarnok, Károly kert és az Egyetem tér egyediségének, közelségének köszönhetően. 
Ezen városrész az utóbbi években olyan nagyszerű fejlesztéseken esett át a régi hangulatot, építészetet, történelmet szem előtt tartva, hogy joggal lehet mondani, hogy ez a rész az egyik legszebb és legnagyszerűbb színfoltja lett a városnak, amely egy páratlan találkozóhely és élettér lett nem csak a fiataloknak, hanem minden korosztály számára, akár a gasztronómia, akár a művészet, akár a régi ódon hangulatú épületek látványa, vagy a zöldellő környezet okoz számunkra örömöt.

vaci_u_55_4.jpg

Az ingatlan nemcsak remek befektetés, hanem saját lakásként is egy nagyon jó választás, hiszen úgy tudunk a nyüzsgő belvárosban élni, hogy a családias, csendes élettér biztosítva van. 

A lakásba lépve az előtérben lett kialakítva egy praktikus konyha. Balra haladva a nappaliba jutunk, amelyből nyílik a sarokkádas fürdőszoba, szemben pedig a galériás-udvarra néző-hálószoba.
Az ingatlanban 2001-ben volt egy teljes felújítás, majd 2014-ben a fűtési rendszer korszerűsítése mellett (kondenzációs gázkazán, kéménybélelés), egy esztétikai és frissítési felújítást is csináltak.

vaci_u_55_12.jpg

vaci_u_55_17.jpg

Közös költség: 8500Ft/hó
Belmagasság: 3,8méter
Ára: 42.800.000Ft

Telefon: +36-30-249-5700

A bejegyzés trackback címe:

https://profingatlan.blog.hu/api/trackback/id/tr814775654

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása